به گزارش صبح دریانیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان، به ارائه گزارشی از اقدامات و عملکرد اداره کل دامپزشکی در راستای تأمین امنیت غذایی و حفظ سلامت عمومی جامعه پرداخت .
مصطفی فخرآبادی پور در این نشست، با بیان مجموعه اقدامات اداره کل دامپزشکی در تامین امنیت غذایی کشور و چالشهای موجود در این زمینه، بر اهمیت نقش دامپزشکی در حفظ سلامت و امنیت غذایی مردم تاکید شد.
ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان ضمن تأکید بر اهمیت موضوع امنیت غذایی و نقش حیاتی آن در سلامت جامعه، از زحمات اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان در این راستا تقدیر و تشکر کرد .
عباس مویدی با اشاره به نقش کلیدی دامپزشکی در اداره قرنطینه و امنیت زیستی ، آزمایشگاه کنترل کیفی فرآورده های خام دامی و پایش باقی مانده ها و پیشگیری، کنترل و مدیریت بیماریهای دامی، آبزیان و طیور، زنبور عسل، کرم ابریشم و نظارت، بازرسی بهداشتی فرآورده های خام دامی، تشخیص و درمان و همچنین نظارت بر فرآوری و توزیع فرآوردههای خام دامی، از تلاشهای بیوقفه و ارزشمند کارکنان دامپزشکی قدردانی نمود .
مویدی افزود: تضمین سلامت غذای جامعه نیازمند کنترل یک زنجیره مهم و بسیار گسترده است که دامپزشکی نقش مهمی را در این زنجیره ایفا می کند.
وی با بیان اهمیت همکاری و همدلی بین ادارات مرتبط دولتی و بخش غیر دولتی در راستای تحقق اهداف امنیت غذایی تاکید کرد .
ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان اظهار داشت: این نشست با هدف قدردانی از خدمات سلامت محور دامپزشکی در جامعه و همچنین بررسی مسائل مربوط به امنیت غذایی و قرارگاه امنیت غذایی برگزار شد .
پایان خبر/
کمیته امنیت غذایی با حضور ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان
لینک کوتاه : https://www.hormozganeemrooz.ir/?p=69156