به گزارش صبح دریانیوز، محمد کریمی مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان با استقبال از تیم ارزیابی توانیر و با تسلیت مجدد بروز حادثه ناگوار انفجار در بندر شهید رجایی و درگذشت دهها تن از بهترین و عزیزترین فرزندان این سرزمین یادآور شد: استان هرمزگان شرایط اقلیمی خاصی از نظر آب و هوایی و نگهداری شبکه برق دارد. این شرایط اقلیمی مشکلات خاصی برای استان هرمزگان پدید آورده است. وجود یک هزار کیلومتر مرز آبی، جزایر متعدد و آب و هوای گرم در بیشتر ماههای سال موجب کاهش عمر تجهیزات و شبکههای برق در این استان شده و شرایط خاصی در تامین و توزیع بهینه برق پدید آورده است.
کریمی در ادامه گفت : برق هرمزگان در عین حال برای بهرهگیری از تکنولوژی و فناوری روزآمد و توسعه شبکه از سایر استانها پیشی گرفته است. ما نخستین استان کشور در بهرهگیری از مقرههای سیلیکونی هستیم و دستاوردهای علمی تقریباً در همه بخشهای زیرساختی این شرکت بروز کرده است. ارزیابیهای توانیر همیشه برای ما منشاء ایجاد تحول بوده است و همیشه با آغوش باز از ارزیابیها استقبال کردهایم. ارزیابی منشاء تبادل دانش است و تیمهای ارزیابی به دنبال اشتراک گذاری تجارب در حوزه ملی هستند و امید است استان هرمزگان هم از این تجارب بهره ببرد.
وی ادامه داد : تیم ۱۰ نفری حاضر در استان هرمزگان هم تیمی کارآزموده و متبحر هستند و متوجه تفاوتهای استان هرمزگان با سایر استانها هستند. ما انتظار داریم تیم ۱۰ نفره به انتقال تجارب بیشتر همت گمارد و موجب ایجاد انگیزه برای کار بیشتر و بهتر شوند. ماحصل ارزیابیها و خروجیهای آن در حوزه طراحی، مطالعات دیسپاچینگ و مدیریت پروژه برای استان ما منشاء خیر خواهد بود و ما از نتایج آن استقبال میکنیم.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان به برخی چالشها در تامین و توزیع برق پایدار در استان هرمزگان هم اشاره کرد و گفت : باید به این چالش ها هم توجه ویژهای شود. بیتفاوت بودن به این چالشها خسارتهای سنگینی میتواند به همراه داشته باشد. در سالهای اخیر هم توجه کمتری به این چالشها شده است، از جمله بازسازی نیروی انسانی است که در سالهای اخیر به این موضوع کمتر توجه شده است. استان هرمزگان هم از این خلأ و بیتوجهی آسیب دیده است و نیازمند نیروهای متخصص بیشتر و کارآزموده است. در ارزیابیها باید توجه بیشتری به نیروی انسانی و منابع انسانی شود و نخبهپروری در اولویت قرار گیرد. نباید صرفاً با معیارهای مهندسی به ارزیابی پرداخت و معیارهای انسانی را هم باید دید و به آن توجه کرد.
کریمی اضافه کرد : شاید همین ناترازیهایی که اکنون با آن مواجه هستیم نیز ناشی از خلأ نیروی انسانی کارآزموده تصمیمگیر و تصمیمساز بوده است که ما را به اینجا رسانده است. امید است در ارزیابیها نخبهپروری و نخبهگزینی مورد توجه قرار گیرد. موضوع دیگر اقتصاد برق است که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد. در سالهای اخیر اقدامات خوبی در این حوزه شکل گرفته است ولی هنوز جای کار بیشتری وجود دارد و باید بیشتر به اقتصاد برق پرداخت.
وی با ترسیم سیمای توسعه استان هرمزگان و لزوم ایجاد هم ترازی برق با توسعه استان ادامه داد : استان هرمزگان پیشانی اقتصاد کشور است. هزار کیلومتر مرز آبی و وجود عمده جزایر عزیز ایرانی در این استان، هرمزگان را دروازه ورود به دنیا کرده است. ظرفیتهای اقتصادی هرمزگان بیبدیل است. سیاستهای دریامحور بر روی نوار ساحلی و منطقه مکران تمرکز دارد و استان هرمزگان در این حوزه نیز سرآمد کشور است و زیرساختهای توسعه کمنظیری در این استان آماده شده است. بنا بر این لازم است در حوزه برق و انرژی نیز سرمایهگذاری بیشتری صورت گیرد که از قافله رشد اقتصاد هرمزگان عقب نمانیم و با شرایط رشد و توسعه هرمزگان همراهی کنیم. هرچند رسوبات تاریخی در بسیاری از بخشها وجود دارد که اصلاح آن منابع عظیم مالی میطلبد اما باید هر چه زودتر برای حل چالشها آستین بالا زد. اکنون به جایی رسیدهایم که ۶۰ درصد از تجهیزات برق استان فرسوده است و نیاز به سرمایهگذاری بیشتر، مدیریت جهادی و همت والایی دارد تا با منابع سالانه بتوانیم قدری از این عقبماندگی را جبران کنیم.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان یاد آور شد : استان هرمزگان فقط ۱۲ هزار تقاضای انشعاب از سالهای قبل داشت که رسوب کرده بود. این موضوع جبران شده و عقبماندگیهای ۱۲ ساله، ۱۳ ساله سالهای قبل تا حدودی ترمیم شده است. در حوزه جایگزینی سیم به کابل موفقیتهای چشمگیری رقم خورده است هرچند هنوز تا رسیدن به جایگاه متعالی و شایسته استان راهی دراز در پیش داریم.
در ادامه این نشست هادی شیرخانی سرپرست تیم ارزیابی توانیر گزارشی از چگونگی انجام ارزیابی توانیر و اهداف آن برشمرد و از همراهی و استقبال برق هرمزگان برای انجام بهینه این ارزیابی تقدیر کرد.
پایان خبر/