به گزارش صبح دریانیوز، پژمان شاهرخی رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان امروز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در محل وزارت بهداشت، با اشاره به این حادثه، اظهار کرد: تاکنون یکهزار و ۵۶۶ نفر از مصدومان با علائم مختلف از خفیف تا شدید به هفت بیمارستان استان مراجعه کردهاند که خوشبختانه یکهزار و ۵۱۶ نفر از آنان با حال عمومی مطلوب ترخیص شدهاند.
شاهرخی ادامه داد: از مجموع مصدومان، تنها حدود ۱۷ نفر به مراکز درمانی در شیراز اعزام شدهاند که نیمی از آنها بیماران چشمی بودهاند. همچنین تاکنون ۱۹۳ عمل جراحی در اتاقهای عمل بیمارستانهای استان انجام شده است.
وی افزود: در مدت حدود هشت روز گذشته، ۳۸ نفر در بخشهای مراقبت ویژه (ICU) بستری شدند و در حال حاضر نیز ۲۵ بیمار در بیمارستانهای استان بستری هستند که از این تعداد، پنج بیمار در بخش ICU تحت مراقبت قرار دارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به تعداد فوتیهای بستریشده در بیمارستانها گفت: تاکنون پنج نفر از مصدومان در مراکز درمانی جان خود را از دست دادهاند. البته اعلام آمار نهایی فوتشدگان برعهده سازمان پزشکی قانونی کشور است.
شاهرخی در تشریح روند خدمترسانی از لحظه وقوع حادثه عنوان کرد: حدود ساعت ۱۲:۱۰ ظهر روز شنبه از وقوع حادثه مطلع و بلافاصله دستور اعزام آمبولانسها با تمام ظرفیت به محل حادثه صادر شد. پس از آن، تیم عملیاتی دانشگاه تشکیل و ارتباط مستمر با وزارت بهداشت و معاونت درمان آغاز شد.
وی افزود: با دستور وزیر بهداشت، دانشگاههای علوم پزشکی شیراز، اهواز، کرمان و یزد برای پشتیبانی معرفی و بیش از ۵۰۰ تخت بیمارستانی بهعنوان ظرفیت پشتیبان در نظر گرفته شد. همچنین در ساعات اولیه، بیش از ۵۰ دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خاطرنشان کرد: در یک ساعت ابتدایی وقوع حادثه، ۵۰ جراح در هفت بیمارستان استان مستقر شدند و ۵۲ اتاق عمل آماده ارائه خدمات درمانی به مصدومان شد. در همین راستا، بیش از ۵۰۰ پرستار برای خدمت در اورژانسها اعلام آمادگی کردند.
شاهرخی با اشاره به اعزام چهار دستگاه اتوبوس آمبولانس به استان و همچنین آمادهباش پنج فروند بالگرد افزود: با وجود گستردگی حادثه، هیچگونه کمبودی در روند درمان بیماران وجود نداشت و تمام تلاش همکاران در مجموعه دانشگاه، با همراهی وزارت بهداشت، در راستای خدمترسانی سریع، مؤثر و باکیفیت به مصدومان بهکار گرفته شد.
وی همچنین از حضور رئیسجمهور، جمعی از وزرا، معاونان وزارت بهداشت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، رئیس جمعیت هلالاحمر و سایر مسئولان در محل حادثه و بازدید از مراکز درمانی خبر داد و تصریح کرد: برخورداری از ذخیره سهماهه دارویی، آمادگی کامل پرسنل درمان و وجود امکانات تشخیصی و درمانی از جمله عواملی بود که سبب شد خدمترسانی بدون وقفه و با کیفیت بالا انجام شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان درباره وضعیت هوای بندرعباس خاطرنشان کرد: هماکنون آلودگی هوای نگرانکنندهای در بندرعباس وجود ندارد. در ساعات اولیه، نگرانیهایی درباره احتمال وجود گاز CO وجود داشت و به افراد سالمند و گروههای پرخطر توصیه شده بود در خانه بمانند و از ماسک استفاده کنند، اما اکنون این نگرانیها برطرف شده و شرایط به حالت عادی بازگشته است.
پایان خبر/
ارائه جزئیات تازه از رسیدگی به مصدومان حادثه اسکله شهید رجایی توسط رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان
لینک کوتاه : https://www.hormozganeemrooz.ir/?p=67861