به گزارش صبح دریانیوز، محمدرضا مسیبزاده، با اشاره به حمایتهای ویژه رئیسجمهور از آموزش و پرورش، افزود: دولت چهاردهم آموزش و پرورش را در اولویت قرار داده است و این توجه ویژه، خود گویای اهمیت و نقش کلیدی آن در توسعه کشور است.
مسیبزاده با تأکید بر اجرای سند تحول بنیادین، عنوان کرد: این سند با ۱۴۷ برنامه عملیاتی، مسیری روشن برای تحول در آموزش است، اما هنوز در آغاز راه هستیم. ۲ پروژه پیشران یعنی اصلاح روشهای آموزش و بازنگری در ساختار نظام آموزشی، در اولویت قرار دارند.
دبیر کمیسیون عمومی قرآن کشور ، اضافه کرد: آموزش باید از تئوریمحوری به سمت تعامل و مهارتآموزی حرکت کند. مهارت شنیدن، کار گروهی، و انتقال مؤثر دانش، پایههای نظام آموزشی نوین است.
به گفته وی، عدالت آموزشی از منظر فضا، تجهیزات و کیفیت آموزش، با تمرکز بر مدارس دولتی دنبال میشود و باید به عنوان یک مطالبه ملی مورد پیگیری قرار گیرد.
مشاور وزیر آموزش و پرورش با انتقاد از هزینهکرد بیشتر در درمان آسیبهای اجتماعی، خواستار تمرکز بر پیشگیری از طریق آموزش و پرورش شد.
مسیبزاده همچنین به اهمیت فعالیتهای قرآنی، نماز، سازمان تعلیم و تربیت کودک و تقویت دانشگاه فرهنگیان اشاره کرد و گفت: معلم صالح، دانشآموز صالح تربیت میکند.
وی با هشدار نسبت به عقبماندگی از فناوریهای نو، مطرح کرد: اگر معلمان خود را به سلاح علم روز مجهز نکنند، عرصه آموزش را به نسل آینده واگذار خواهند کرد. هوش مصنوعی باید به یک مهارت بنیادی در مدارس بدل شود.
در بخش پایانی سخنان خود، وی به مسئولیت آموزش و پرورش هرمزگان در حوزه آموزش عمومی قرآن اشاره کرد و خواستار هماهنگی کامل میان تمام نهادهای فرهنگی و مذهبی استان شد.
پایان خبر/
جمیله دبیری نیا